Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin.

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przyjęci do służby po 1.01.1999
03-03-2013, 17:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-03-2013 17:49 przez wiedzmin.)
RE: Przyjęci do służby po 1.01.1999
(02-03-2013 22:59 )mierwit napisał(a):  Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.
Myślę, że pomimo iż wszystko wskazuje na to że (przynajmniej na razie) nasza kochana ojczyzna chce okraść ludzi pracujących przed służbą w cywilu, to nie należy się tym specjalnie emocjonować bo do czasu jak większość funków w tej sytuacji odchodzić będzie do cywila, nasze przepisy emerytalne pewnie nie raz się zmienią. Trzeba natomiast naciskać gdzie się da, by uświadomić naszej klasie jaśnie oświeconych polityków, o tym złodziejskim procederze, w którym nasz kraj w imieniu prawa zawłaszcza sobie składki wypracowane przez jego obywateli nie dając nic w zamian, by to zmienili.
Do takich między innymi celów powinien służyć związek zawodowy, więc miejmy nadzieję że coś nie tylko zawalczą ale i wywalczą.
emeryturę przecież dostaniesz w pełnej wysokości czyli 75% ostatniego uposażenia a jeżeli ktoś Cię okrada to idź i zgłoś to na Policji co do do walki to Afgan czeka pokasz na co Cię stać i ile jesteś w stanie poświęć do ojczyzny
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Przyjęci do służby po 1.01.1999 - wiedzmin - 03-03-2013 17:41

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Kontakt | Your Website | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS