Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin.

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zupactwo
16-11-2011, 20:46
RE: zupactwo
(16-11-2011 15:20 )Kolins napisał(a):  
(14-11-2011 12:20 )FSZ napisał(a):  Dla mnie cham zawsze będzie chamem, bez względu na to jaki będzie miał stopień. Osobiście spotkałem kilku sadystów, którzy korzystali z każdej okazji, byle by tylko dowalić podwładnemu. Najgorsi byli, starzy chorążowie bez wykształcenia ( im niższe tym gorsi), którzy nie mogli przeżyć, że młody ma trochę lepiej. Będąc w domu pod butem brzydkiej, grubej i zgorzkniałej żony, odgrywali się w pracy na młodych podoficerach. Oficerowie nie byli najgorsi, nawet beton monowski często dawał się skruszyć.

Z tymi oficerami jest tak samo jak z chorążymi bez wykształcenia - czyli im niższe tym gorsi. Najgorsi oficerowie to ci, posiadający wykształcenie licencjackie (dlaczego wogóle zostali oficerami?). Nie dość, że inteligencją nie grzeszą, to jeszcze 3/4 ich podwładnych w stopniach podoficerskich posiada co najmniej takie samo wykształcenie, a często nawet magisterskie. Więc jak to jest, że oficer z licencjatem ma podwładnego podoficera z tym samym wykształceniem? Dlaczego dzielą ich aż 2 korpusy? I dlaczego taki Pan oficer mówi jeszcze, podoficerowi o tym samym wykształceniu (lub wyższym), że o kursie chorążackim może zapomnieć?
Magisterskie hm.... jaki kierunek? Turystyka czy resocjalizacja, a może AWF czy inny kierunek z tytułu metodyki zbierania czereśni. Myślę że tacy magistrowie to mogą sprzedawać wycieraczki na parkingu a nie być oficerem. Sorry, ale nie wytrzymałem.

1 procent - niejeden uśmiech, oraz program do PIT 2012, szybko, łatwo wypełnisz PIT http://podarujusmiech.org
Jak połączyć swoją pasję z pracą http://www.emmu.pl
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Zupactwo - Rebeliant Szmarowski - 13-11-2011, 13:44
RE: zupactwo - FSZ - 14-11-2011, 12:20
RE: zupactwo - Kolins - 16-11-2011, 15:20
RE: zupactwo - mobilat - 16-11-2011 20:46
RE: zupactwo - wojak - 17-11-2011, 13:27

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Your Website | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS