Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Zmiany w systemie emerytalnym
|
18-11-2011, 13:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-11-2011 14:04 przez NOWY.)
|
|||
|
|||
RE: Zmiany w systemie emerytalnym
Być może zmiany od 01.01.2012. !!! To teraz wszyscy co położyli raporty na termin odejścia po nowym roku mają niezłego stressaa
Będzie 1 X 1,5 czy nie ? Będą dodatkowe % czy nie ??? No i jak będzie naliczana emka od nowego roku po staremu czy .... I teraz powinni się odezwać wszyscy którzy sądzili że ewakuacja w BOR to fluktuacja kadr i nic szybko nie zmienią. No chyba że Premier kłamał. Ale zapowiedź wprowadzenia zmian za 1,5 miesiąca przy niewyciągniętym projekcie ? Będzie ciekawie i jak wielokrotnie wspominałem za co byłem krytykowany schemat zmian pomostówek. A dlaczego ?? Skoro wszystko dla nowych to po co pośpiech i wyciągniecie projektu w ostatniej chwili ??? A nasi wspaniali związkowcy mogą być z siebie dumni. Przynajmniej mieli by tyle odwagi by przyznać oficjalnie że nikt się z nimi nie liczył. A tym którzy im zaufali współczuję. Powodzenia w rozmyślaniach. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości