Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Zmiany w systemie emerytalnym
|
03-12-2011, 20:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2011 20:50 przez NOWY.)
|
|||
|
|||
RE: Zmiany w systemie emerytalnym
Lenek nikogo do niczego nie namawiam. Gdzie ty to chłopie widzisz ???
Widzę że zwolennicy strony służbowej bardzo mnie nie lubią. Powiem wam iż z każdym dniem wzrasta liczba osób które mogą mnie pocałować w d... . I będę tu prezentował wszelkie nowinki i nowości zarówno prasowe jak i przemyślenia własne czy się to stronie służbowej podoba czy nie. To jest istota forum. Cenzura już była i skończyła się skasowaniem forum związkowego. Z tego co wiem otwartość tamtego forum była nie na rękę nie tylko stronie związkowej ale i służbowej. I widzę że i tu kilku osobom reprezentującym stronę służbową coś jest nie na rękę. Ja nikogo do odejścia nie namawiam. A kilka osób przypisuje mi to na siłę przedstawiając jak to dobrze zostać w SG. A zostańcie, odchodźcie lub odlatujcie mnie to frugo. "Ci, którzy nie słuchali Twych słów w ciągu tego roku dostali 2.6% lub 3.9% do wysługi." Lenek a tak całkiem na serio to ci co mają już pełną np 20 lat na granicy to też dobiją sobie te 2,6% lub 3,9% ??? A ja głupi myślałem że odchodząc w lutym 2011 mogli dostać bonusa w postaci waloryzacji bodajże 3,1%. Choć przyznam Lenek że możesz mieć rację. Zakładając hipotetycznie kasację 1 za 1,5 faktycznie te % się im przydadzą. I na zawsze zapamiętaj Lenek - myślenie a co zatem idzie wyrażanie swojej opinii na różne sprawy faktycznie ma przyszłość. Pozdrawiam. Dobrej niedzieli dla wszystkich. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości