Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Podwyżki 2018-2019-2020
|
14-01-2020, 11:41
Post: #542
|
|||
|
|||
RE: Podwyżki 2018-2019-2020
Genialność systemu jest wprost proporcjonalna do genialności samych związkowców
15 lat temu zarobki (przy podobnym stopniu i wysłudze i dodatku służbowym - granica) gr. 2 - 1500 netto gr. 4 - 1750 netto (+17% vs. 2) gr. 6 - 2000 netto (+33% vs. 2) gr. 7 - 2150 netto (+43% vs. 2) (dodatek funkcyjny - brak nadgodzin) Uposażenia rok 2020 (przy podobnym stopniu wysłudze i dodatku służbowym - granica) gr. 2 - 4400 netto gr. 4 - 4575 netto (+4% vs. 2) gr. 6 - 4750 netto (+8% vs. 2) gr. 7 - 4900 netto (+11% vs. 2) (dodatek funkcyjny - brak nadgodzin) Jak osoba ma poniżej lat 26 to praktycznie zarabia na starcie tyle co 7 Choć kończąc 26 oczywiście trochę spadnie w tej skali Ja myślę, że to bardzo słuszny kierunek naszego związku aby zwiększać te uposażenia dla nowo przyjętych gdyż pozostała reszta już będąca w tej formacji niczego dobrego do niej nie wnosi. Po drugie mam nadzieję, że każdy przeboski związkowiec otrzyma przecudowny dodatek 25/28,5 za ponadczasowe wysiedzenie swojego skórzanego stołka Inne dodatki za genialność twórczą też im się należą oczywiście tylko i wyłącznie w maksymalnie możliwych wymiarach Mam nadzieję, że koleżanki i koledzy też się z tym zgodzą Z granicznym pozdrowieniem |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości