Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin.

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odejść czy zostać - za i przeciw.
06-01-2014, 19:22
RE: Odejść czy zostać - za i przeciw.
(06-01-2014 15:07 )quasimodo1 napisał(a):  
(25-11-2013 11:53 )dragonsmok napisał(a):  A jak tam u sąsiadów odejść czy zostać jak tam statystyki u mnie raczej bez emocji kilka na palcach policzyłem odchodzi, raz tylko słyszałem jak poważny Pan powiedział "albo do listopada się określacie albo od kwietnia po nowemu". Pozdrawiam.

Ci co mieli odejść to odeszli - zwróć uwagę że 60-70 % dzisiejszej SG ,to funkcjonariusze którzy nie dobili jeszcze do 15 lat służby. Stachańczyk wraz z KG SG spodziewał się że w związku z reorganizacją odejdzie ze służby w 2013 roku w SG około 1000 funkcjonariuszy i mieli zabezpieczone na to środki finansowe w wys.28 mln zlp . Ilu odeszło - mogę Ci podać szczątkowe informacje - 140 z rozformowanego Karpackiego , do 80 z Sudeckiego , do kilkudziesięciu z Nadodrzańskiego . Ilu z innych OSG - nie wiem. Do policji z reorganizowanych OSG przeniosło się do 80 funkcjonariuszy SG . Do końca lutego wybierze się na emke jeszcze kilkudziesięciu funkcjonariuszy SG .
Z całym szacunkiem stary ale głupoty piszesz z tymi statystykami,w moim wydziale własnie jest wiecej ludzi 15+ niz mniej
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Odejść czy zostać - za i przeciw. - Bond - 06-01-2014 19:22

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Your Website | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS