Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Odejść czy zostać - za i przeciw.
|
30-03-2012, 12:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-03-2012 12:50 przez kant.)
|
|||
|
|||
RE: Odejść czy zostać - za i przeciw.
Stara Klata jaki Ty kolego masz dylemat???Rozwiązania na forum nie znajdziesz bo do m-ki to każdy indywidualnie podchodzi.Jedni nie wytrzymują w tym wariatkowie gdzie przełożeni jadą z ludźmi jak po świni,sam pewnie wiesz że w SG to sobie o człowieku przypomną jak L4 przyniesie lub nie daj Boże masz zmokę, inni pracują do bólu dlatego że :
-w cywilu za tą samą kasę trzeba się nazapierd.... 10 zeta na łapę za godz. netto ciężko jest dostać bez potu(a nawet z nim). -służąc ojczyźnie niestety człowiek się przez te 20 lat uwstecznił,jakie my mamy kwalifikację żeby coś w CV napisać?. -cieciówka nie każdemu pasuje. Sam mam dylemat ale na forum to szukam raczej podpowiedzi a nie odpowiedzi ,koledzy wrzucają ciekawe linki do przeglądnięcia odnośnie zmian lub propozycji zmian (emki), co tu poradzić koledze(?) rękę na pulsie trzeba trzymać żeby się z ręką w nocniku nie obudzić. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości