Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin.

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odejść czy zostać - za i przeciw.
01-04-2012, 15:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-04-2012 15:24 przez kant.)
RE: Odejść czy zostać - za i przeciw.
(01-04-2012 08:02 )keyser soze napisał(a):  kant - nie wiem w jakim rejonie kraju mieszkasz, ale u mnie 10pln/netto/h to zarabiają robole na budowach. A i z pracą nie jest źle, pod warunkiem, że masz pomysł (i umiejętności) na otwarcie interesu. Bo odejść z SG i przyjmować się na etat to kiepskie wyjście.

"U mnie" tzn. gdzie- bo nie bardzo wiem gdzie kolega ma tak różowo????Dodgy z pracą, u mnie morze i okolice każdemu się też wydaje że jest "Panem i Władcą" a wszyscy czekają i biją się o niego żeby tylko zechciał podjąć pracę właśnie u nich, dopóki się nie zderzy z szarą rzeczywistością rynku pracy.Nie wiem z jakiego kolega "U "będzie na mkę odchodził ale sam wiesz że kasa z odprawy nie powala,nawet jak masz pomysł może nie starczyć na realizację.
Tak już na marginesie z ogłoszeń w "moim" regionie(rejonie)
-budowa od 8-12 zł netto w zależności od kwalifikacji
-cieciówka(ochrona lub konserwator w szkole ew.dom wczasowy) 6-9 netto
-szlifierz(stocznia) w zależności od umiejętności 8-11 netto

nie piszę o innych ofertach bo jak już mówiłem nie wiem czym może kolega zaskoczyć kogoś w swoim CV?Big Grin
otwarcie interesu tak z marszu (biorąc odprawę) ,jest pomysłem na "coś" ale w moim przypadku to chciałbym żeby pieniądze włożone przynosiły od razu zyski z nawiązką a nie spłacały przez kilka lat same odsetki zaciągniętego kredytu(na działalność). W czasach kiedy każdy "szanujący" się facet praktycznie potrafi dom od piwnic w górę pociągnąć,ciężko się wbić z atrakcyjną ofertą na rynek.
Jak kolega zdradzi gdzie tak różowo to na mce się zjawię w jego stronach,i jako "robol"zaciągnę się na budowie bo kolega to pewnie będzie nadzorcą?Undecided
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Odejść czy zostać - za i przeciw. - kant - 01-04-2012 15:21

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Your Website | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS