Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Chorąży kurs
|
02-07-2020, 09:32
|
|||
|
|||
Chorąży kurs
Czołem czy ktoś rzetelnie może powiedzieć od czego zależy wysłanie na kurs chorazego? Czy trzeba mieć jakieś specjalne kursy? Ile lat czekaliscie?
|
|||
02-07-2020, 11:55
|
|||
|
|||
RE: Chorąży kurs
1. Stanowisko
2. Kieruje Cię przełożony, więc od niego zależy. Czeka się różnie - 6, 10, 16, 20, 25 lat, wszystko zależne od tego wyżej. Chociaż ostatnie 2 lata wszystko przyspieszyło. Ja byłem po 16 |
|||
04-07-2020, 16:07
|
|||
|
|||
RE: Chorąży kurs
ja pojechałem po 15 latach ..........ale coraz więcej funków odchodzi na emerytury więc ............. bądź cierpliwy, powodzenia
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości