Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Lubię przełożonego.
|
12-10-2012, 23:24
|
|||
|
|||
RE: Lubię przełożonego.
(12-10-2012 23:11 )Renegat napisał(a): Rebeliant Szmarowski Nie. Gdy klikam na opcję "wyślij e-mail", to otwiera się okno dialogowe. Bez danych identyfikacyjnych. Ale bez problemu możesz zapytać jeszcze Planetę, pisząc do Niego na PW. Jak rozumiem, w Twojej okolicy bycie znanym z niezależności nie jest przesadnie nagradzane... MUNDUROWI DZIĘKUJĄ RZĄDOWI LAWINA BIEG OD TEGO ZMIENIA PO JAKICH TOCZY SIĘ KAMIENIACH |
|||
12-10-2012, 23:37
|
|||
|
|||
RE: Lubię przełożonego. | |||
12-10-2012, 23:46
|
|||
|
|||
Cytat:Ty np widzisz moj adres mailowy?Forum jest monitorowane jak każde inne, odpowiednie osoby mają dostęp do Twojego numeru telefonu, adresu i PESEL - jeśli napisałeś prawdę nie masz się czego obawiać - w innym przypadku zostaniesz pociągnięty do odpowiedzialności karnej. Stanowi o tym nowa ustawa o powszechności wypowiedzi i dostępu danych |
|||
12-10-2012, 23:49
|
|||
|
|||
(12-10-2012 23:46 )grzegorz napisał(a):Cytat:Ty np widzisz moj adres mailowy?Forum jest monitorowane jak każde inne, odpowiednie osoby mają dostęp do Twojego numeru telefonu, adresu i PESEL - jeśli napisałeś prawdę nie masz się czego obawiać - w innym przypadku zostaniesz pociągnięty do odpowiedzialności karnej. Stanowi o tym nowa ustawa o powszechności wypowiedzi i dostępu danych Weż go nie strasz . |
|||
12-10-2012, 23:51
|
|||
|
|||
głupotę głupotą zwalczaj!!
|
|||
12-10-2012, 23:54
|
|||
|
|||
RE: Lubię przełożonego. | |||
12-10-2012, 23:58
|
|||
|
|||
masz rację odpuszczam
|
|||
13-10-2012, 00:10
|
|||
|
|||
(12-10-2012 23:58 )grzegorz napisał(a): masz rację odpuszczam Nie powinno się naigrywać z tego, że ktoś pragnie pozostać anonimowy na forum, które w założeniach odważnie podejmuje kłopotliwe tematy. Dbałość o własne bezpieczeństwo wcale nie dowodzi niższego stanu umysłowego. Moim zdaniem, to przejaw Dojrzałego Rozsądku. MUNDUROWI DZIĘKUJĄ RZĄDOWI LAWINA BIEG OD TEGO ZMIENIA PO JAKICH TOCZY SIĘ KAMIENIACH |
|||
13-10-2012, 00:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-10-2012 00:46 przez grzegorz.)
|
|||
|
|||
(13-10-2012 00:10 )Rebeliant Szmarowski napisał(a):(12-10-2012 23:58 )grzegorz napisał(a): masz rację odpuszczam Rebaeliant ma absolutną rację zwiodła mnie forma tego zapytania i jego kontekst. I jeśli kogokolwiek uraziłem chęcią wykazania wyższości własnego intelektu bazyjącej na frywolnej interpretacji wypowiedzi proszę o wybaczenie. Ale nie mogę zostać obojętny na polemikę mojego znamienitego kolegi. Prawo do anonimowości w mojej ocenie powstaje jedynie wtedy i wyłącznie wtedy gdy przekazujemy opinii publicznej szczerą prawdę w imię celów wyższych, a owa prawda może mieć skutek negatywny i bezpośredni dla osoby, która ją ujawnia. By wynagrodzić mój trywialny stosunek do kolegi z forum udzielę odpowiedzi lub jak kto woli w wolnej formie informatycznego wywodu aczkolwiek w formie zrozumiałej dla tych których śmiałem urazić: IP wpisów i dane mailowe administrator forum w praktyce może jedynie udostępnić na oficjalne pismo prokuratury. Ustalenie właściciela przekazanych danych to długotrwała procedura. |
|||
13-10-2012, 06:19
|
|||
|
|||
Kolega Renegat też powinien pamiętać co pisze . Pyta się keyser soze skąd wie że jest z Korczowej a jego wpisy sprzed kilku dni o tym świadczą. No chyba że beznamiętnie wali w klawiaturę i cierpi na demencję starczą.
|
|||
13-10-2012, 07:08
|
|||
|
|||
Ja tylko dodam od siebie, że jeśli ktoś jest mocno strachliwy, to niech wchodzi na forum używając cebuli (tzn. Tor'a) - będzie nie do namierzenia nawet dla firm trzyliterowych))
BTW dzień, w którym trzeba tak będzie robić na co dzień, będzie oznaczał koniec swobód obywatelskich w sieci. |
|||
13-10-2012, 07:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-10-2012 08:03 przez Rebeliant Szmarowski.)
|
|||
|
|||
To jest przełożony z prawdziwego zdarzenia:
Znalazłem na Youtube: Link - WYKLEPIEMY, ALBO DAMY ZE SWOJEGO Link - NA***AŁO PRĄDU W KITĘ MUNDUROWI DZIĘKUJĄ RZĄDOWI LAWINA BIEG OD TEGO ZMIENIA PO JAKICH TOCZY SIĘ KAMIENIACH |
|||
13-10-2012, 10:38
|
|||
|
|||
(13-10-2012 07:26 )Rebeliant Szmarowski napisał(a): To jest przełożony z prawdziwego zdarzenia: Aż się łezka w oku zakręciłą z tęsknoty Lepiej to już było |
|||
21-12-2012, 19:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2012 12:23 przez Rebeliant Szmarowski.)
|
|||
|
|||
Pan Premier przemówił na Wigilię. Niby tylko do Saperów w Kazuniu, ale przecież symbolicznie do nas wszystkich. Symbolicznie! To dobry moment, żeby wszystkim przypomnieć...
Link 1 - SYMBOLICZNY WYMIAR Link 2 - GADKA PREMIERA W KAZUNIU Link 3 - SYMBOLICZNIE Link 4 - PREMIERZE, PAMIĘTASZ TREŚĆ USTAWY? Koleżanki i Koledzy Mundurowi, to dobry moment, aby przypomnieć coś Głównemu Sprawcy Zamieszania. Choinką się nie wykręci! Symboliczne mosty - zapraszam na swój blog: Link - Budujemy mosty dla Pana Starosty MUNDUROWI DZIĘKUJĄ RZĄDOWI LAWINA BIEG OD TEGO ZMIENIA PO JAKICH TOCZY SIĘ KAMIENIACH |
|||
27-12-2012, 13:44
|
|||
|
|||
MUNDUROWI DZIĘKUJĄ RZĄDOWI LAWINA BIEG OD TEGO ZMIENIA PO JAKICH TOCZY SIĘ KAMIENIACH |
|||
27-12-2012, 19:08
|
|||
|
|||
(27-12-2012 13:44 )Rebeliant Szmarowski napisał(a): Zapraszam do lektury nowego wpisu na moim blogu: A co ten minister może wiedzieć o mundurze???? Pewnie nawet minuty nie miał na swoim grzbiecie. |
|||
27-12-2012, 19:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-12-2012 19:52 przez lenek.)
|
|||
|
|||
(27-12-2012 19:08 )Valhalla49 napisał(a): A co ten minister może wiedzieć o mundurze????Ostatnim ministrem, który nosił mundur był Kiszczak @Rebeliant - mam zupełnie przeciwne zdanie, w zakresie tego z kim MSW powinien polemizować. Emeryt Pietrzak do takich ludzi nie należy. I tak będzie wierzył, że policjanci sami się obrzucili petardami Podobnie jak reszta radykalnych narodowców. |
|||
27-12-2012, 20:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-12-2012 20:50 przez Rebeliant Szmarowski.)
|
|||
|
|||
Ale dla wielu osób ten człowiek jest autorytetem. I gdy wygaduje takie rzeczy, to bardzo mąci w głowach. To nie z nim powinien polemizować minister. A z ocenami, jakie sformułował i ze sposobem, w jaki to zrobił.
Publiczne lżenie funkcjonariuszy nie może być kwitowane milczeniem. Bo bezkarność w sprawach błahych rozzuchwala. To tak jak z chuliganami ulicznymi. Od rzucania papierków do napadów na ludzi droga nie jest tak odległa, jak się wydaje. Wiedział o tym Giuliani w Nowym Jorku. ACAB - bezkarność, która rozzuchwala Pozwolę sobie jeszcze raz podlinkować artykuł poświęcony milczeniu ministra, ale poprzedzę link obszernym cytatem z komentarza do niego, tak na zachętę: AMOT w Salon24 napisał(a):Żeby bronić dobrego imienia Służby najpierw trzeba wiedzieć, że ta Służba dobre imię posiada. A oto link do artykułu- MINISTER CICHO-SZA Zapraszam do lektury i do dyskusji! MUNDUROWI DZIĘKUJĄ RZĄDOWI LAWINA BIEG OD TEGO ZMIENIA PO JAKICH TOCZY SIĘ KAMIENIACH |
|||
27-12-2012, 21:10
|
|||
|
|||
Kabareciarz to kabareciarz, autorytetem nie zostanie
Z chuliganami walczyli policjanci i zwykli ludzie, burmistrz wskazał im tylko drogę. Problem jest dużo głębszy - kiedy Policja zostanie traktowana przez wszystkich Polaków jako formacja Rzeczypospolitej, a nie rządowa/partyjna. |
|||
27-12-2012, 22:15
|
|||
|
|||
Czujecie się urażeni - bierzcie przykład z sierżanta Żebryka zaczął to robić sam - gdy jego walka zaczęła przynosić efekty MON-y się przykolegowały w imię dobrego PR.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości