Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin.

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 2 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lubię przełożonego.
12-10-2012, 23:24
RE: Lubię przełożonego.
(12-10-2012 23:11 )Renegat napisał(a):  Rebeliant Szmarowski

Ty np widzisz moj adres mailowy?

Nie. Gdy klikam na opcję "wyślij e-mail", to otwiera się okno dialogowe. Bez danych identyfikacyjnych.

Ale bez problemu możesz zapytać jeszcze Planetę, pisząc do Niego na PW.

Jak rozumiem, w Twojej okolicy bycie znanym z niezależności nie jest przesadnie nagradzane... Cool

MUNDUROWI DZIĘKUJĄ RZĄDOWI

LAWINA BIEG OD TEGO ZMIENIA
PO JAKICH TOCZY SIĘ KAMIENIACH
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-10-2012, 23:37
(12-10-2012 22:52 )Renegat napisał(a):  keyser soze

skad wiesz, że jestem z Korczowej?

Coś ty taki wystraszony ? Smile Skąd wie - sam pisałeś - twoje posty min z 22.08.2012 , 11.10.2012 , 04.10.2012
Znajdź wszystkie posty użytkownika
12-10-2012, 23:46
Cytat:Ty np widzisz moj adres mailowy?
Forum jest monitorowane jak każde inne, odpowiednie osoby mają dostęp do Twojego numeru telefonu, adresu i PESEL - jeśli napisałeś prawdę nie masz się czego obawiać - w innym przypadku zostaniesz pociągnięty do odpowiedzialności karnej. Stanowi o tym nowa ustawa o powszechności wypowiedzi i dostępu danych
12-10-2012, 23:49
(12-10-2012 23:46 )grzegorz napisał(a):  
Cytat:Ty np widzisz moj adres mailowy?
Forum jest monitorowane jak każde inne, odpowiednie osoby mają dostęp do Twojego numeru telefonu, adresu i PESEL - jeśli napisałeś prawdę nie masz się czego obawiać - w innym przypadku zostaniesz pociągnięty do odpowiedzialności karnej. Stanowi o tym nowa ustawa o powszechności wypowiedzi i dostępu danych

Weż go nie strasz .
12-10-2012, 23:51
głupotę głupotą zwalczaj!!
12-10-2012, 23:54
(12-10-2012 23:51 )grzegorz napisał(a):  głupotę głupotą zwalczaj!!

A ty wiesz ile pisania jak zejdzie na służbie albo wpadnie w panikę i zacznie robić głupoty.
12-10-2012, 23:58
masz rację odpuszczam
13-10-2012, 00:10
(12-10-2012 23:58 )grzegorz napisał(a):  masz rację odpuszczam

Nie powinno się naigrywać z tego, że ktoś pragnie pozostać anonimowy na forum, które w założeniach odważnie podejmuje kłopotliwe tematy.

Dbałość o własne bezpieczeństwo wcale nie dowodzi niższego stanu umysłowego. Moim zdaniem, to przejaw Dojrzałego Rozsądku.

13-10-2012, 00:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-10-2012 00:46 przez grzegorz.)
(13-10-2012 00:10 )Rebeliant Szmarowski napisał(a):  
(12-10-2012 23:58 )grzegorz napisał(a):  masz rację odpuszczam

Nie powinno się naigrywać z tego, że ktoś pragnie pozostać anonimowy na forum, które w założeniach odważnie podejmuje kłopotliwe tematy.

Dbałość o własne bezpieczeństwo wcale nie dowodzi niższego stanu umysłowego. Moim zdaniem, to przejaw Dojrzałego Rozsądku.

Rebaeliant ma absolutną rację zwiodła mnie forma tego zapytania i jego kontekst. I jeśli kogokolwiek uraziłem chęcią wykazania wyższości własnego intelektu bazyjącej na frywolnej interpretacji wypowiedzi proszę o wybaczenie.
Ale nie mogę zostać obojętny na polemikę mojego znamienitego kolegi. Prawo do anonimowości w mojej ocenie powstaje jedynie wtedy i wyłącznie wtedy gdy przekazujemy opinii publicznej szczerą prawdę w imię celów wyższych, a owa prawda może mieć skutek negatywny i bezpośredni dla osoby, która ją ujawnia.

By wynagrodzić mój trywialny stosunek do kolegi z forum udzielę odpowiedzi lub jak kto woli w wolnej formie informatycznego wywodu aczkolwiek w formie zrozumiałej dla tych których śmiałem urazić:
IP wpisów i dane mailowe administrator forum w praktyce może jedynie udostępnić na oficjalne pismo prokuratury. Ustalenie właściciela przekazanych danych to długotrwała procedura.
13-10-2012, 06:19
Kolega Renegat też powinien pamiętać co pisze . Pyta się keyser soze skąd wie że jest z Korczowej a jego wpisy sprzed kilku dni o tym świadczą. No chyba że beznamiętnie wali w klawiaturę i cierpi na demencję starczą.
13-10-2012, 07:08
Ja tylko dodam od siebie, że jeśli ktoś jest mocno strachliwy, to niech wchodzi na forum używając cebuli (tzn. Tor'a) - będzie nie do namierzenia nawet dla firm trzyliterowychSmile))
BTW dzień, w którym trzeba tak będzie robić na co dzień, będzie oznaczał koniec swobód obywatelskich w sieci.
13-10-2012, 07:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-10-2012 08:03 przez Rebeliant Szmarowski.)
To jest przełożony z prawdziwego zdarzenia:

Znalazłem na Youtube:

Link - WYKLEPIEMY, ALBO DAMY ZE SWOJEGO

Link - NA***AŁO PRĄDU W KITĘ

13-10-2012, 10:38
(13-10-2012 07:26 )Rebeliant Szmarowski napisał(a):  To jest przełożony z prawdziwego zdarzenia:

Znalazłem na Youtube:

Link - WYKLEPIEMY, ALBO DAMY ZE SWOJEGO

Link - NA***AŁO PRĄDU W KITĘ

Aż się łezka w oku zakręciłą z tęsknotyWinkBig Grin

Lepiej to już było
21-12-2012, 19:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2012 12:23 przez Rebeliant Szmarowski.)
Pan Premier przemówił na Wigilię. Niby tylko do Saperów w Kazuniu, ale przecież symbolicznie do nas wszystkich. Symbolicznie! To dobry moment, żeby wszystkim przypomnieć...

Link 1 - SYMBOLICZNY WYMIAR

Link 2 - GADKA PREMIERA W KAZUNIU

Link 3 - SYMBOLICZNIE

Link 4 - PREMIERZE, PAMIĘTASZ TREŚĆ USTAWY?

Koleżanki i Koledzy Mundurowi, to dobry moment, aby przypomnieć coś Głównemu Sprawcy Zamieszania.

Choinką się nie wykręci!

Symboliczne mosty - zapraszam na swój blog:

Link - Budujemy mosty dla Pana Starosty

27-12-2012, 13:44
Zapraszam do lektury nowego wpisu na moim blogu:

Link - MINISTER CICHO-SZA

27-12-2012, 19:08
(27-12-2012 13:44 )Rebeliant Szmarowski napisał(a):  Zapraszam do lektury nowego wpisu na moim blogu:

Link - MINISTER CICHO-SZA

A co ten minister może wiedzieć o mundurze????
Pewnie nawet minuty nie miał na swoim grzbiecie.
27-12-2012, 19:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-12-2012 19:52 przez lenek.)
(27-12-2012 19:08 )Valhalla49 napisał(a):  A co ten minister może wiedzieć o mundurze????
Pewnie nawet minuty nie miał na swoim grzbiecie.
Ostatnim ministrem, który nosił mundur był Kiszczak Smile
@Rebeliant - mam zupełnie przeciwne zdanie, w zakresie tego z kim MSW powinien polemizować. Emeryt Pietrzak do takich ludzi nie należy. I tak będzie wierzył, że policjanci sami się obrzucili petardami Sad
Podobnie jak reszta radykalnych narodowców.
27-12-2012, 20:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-12-2012 20:50 przez Rebeliant Szmarowski.)
Ale dla wielu osób ten człowiek jest autorytetem. I gdy wygaduje takie rzeczy, to bardzo mąci w głowach. To nie z nim powinien polemizować minister. A z ocenami, jakie sformułował i ze sposobem, w jaki to zrobił.

Publiczne lżenie funkcjonariuszy nie może być kwitowane milczeniem. Bo bezkarność w sprawach błahych rozzuchwala. To tak jak z chuliganami ulicznymi. Od rzucania papierków do napadów na ludzi droga nie jest tak odległa, jak się wydaje.

Wiedział o tym Giuliani w Nowym Jorku.

ACAB - bezkarność, która rozzuchwala

Pozwolę sobie jeszcze raz podlinkować artykuł poświęcony milczeniu ministra, ale poprzedzę link obszernym cytatem z komentarza do niego, tak na zachętę:

AMOT w Salon24 napisał(a):Żeby bronić dobrego imienia Służby najpierw trzeba wiedzieć, że ta Służba dobre imię posiada.
Skomentować pana wpis mogę tylko w jeden sposób - byli już tacy, którzy tłumaczyli swoje bestialstwo tym, że wykonywali tylko rozkazy.
Jak panu przełożony wyda rozkaz strzelenia w tył głowy bawiącemu się w piaskownicy dziecku - to też pan ten rozkaz wykona?
Bo rozkaz, to rozkaz?
Pana wpis świadczy o tym, że służby mundurowe w Polsce są zdegenerowane i są w stanie dokonać dowolnej zbrodni i bestialstwa, o ile tylko dostaną na to usprawiedliwienie w postaci rozkazu przełożonych.
Boże chroń nas przed takim funkcjonariuszami, dla których autorytetem jest funkcjonariusz Czajka glanujący uczestnika Marszu Niepodległości. Opis bestialskiego czynu, którego ten funkcjonariusz się dopuścił jak ulał pasuje do pana definicji zomowca: "Zomowcy tłukli, często zbiorowo i bestialsko, ludzi, którzy ryzykując życiem, lub narażając się na kalectwo, występowali przeciw totalitarnemu, opresyjnemu reżimowi."
I na koniec nazwanie bestii w mundurze skurwysynem jest opisem rzeczywistego zachowania, a nie obrazą.

Na koniec powiem tylko, że po obrazkach z działalności komanda w kominiarkach żaden, podkreślam, żaden funkcjonariusz policji nie doczeka się mojej pomocy.
Dopóki policja i inne służby nie oczyszczą swoich szeregów z degeneratów i ludzi, którzy na rozkaz są w stanie dokonać każdego świństwa i zbrodni, dopóty nie doczekają się szacunku od normalnych, uczciwych ludzi.

A oto link do artykułu- MINISTER CICHO-SZA

Zapraszam do lektury i do dyskusji!

27-12-2012, 21:10
Kabareciarz to kabareciarz, autorytetem nie zostanie Smile
Z chuliganami walczyli policjanci i zwykli ludzie, burmistrz wskazał im tylko drogę.
Problem jest dużo głębszy - kiedy Policja zostanie traktowana przez wszystkich Polaków jako formacja Rzeczypospolitej, a nie rządowa/partyjna.
27-12-2012, 22:15
Czujecie się urażeni - bierzcie przykład z sierżanta Żebryka zaczął to robić sam - gdy jego walka zaczęła przynosić efekty MON-y się przykolegowały w imię dobrego PR.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Your Website | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS