Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
SG jak SM!
|
27-09-2012, 19:17
|
|||
|
|||
SG jak SM!
Dziś w trakcie kontroli, pewien gość powiedział, że sg (płn-wsch WMOSg) zatrzymała go na radarze za przekroczenie prędkości o 10 km/h i dostał mandat z górnej półki czyli 100 zł. Widać chłopaki nie mają nic do roboty i chcą czuć się ważni. Brak słów!!!!!!!!
|
|||
27-09-2012, 19:31
|
|||
|
|||
RE: SG jak SM!
Przekroczył = zapłacił. Co w tym dziwnego? Pozdrawiam |
|||
27-09-2012, 20:08
|
|||
|
|||
Podobny problem był przez chwilę na mojej placówce. Ważniaki podostawali uprawnienia i bloczki latali po hali by na siłę sprzedać komuś mandat za pozostawienie bagażu bez opieki. Chyba leczyli w ten sposób swoje kompleksy. Z czasem zapał im przeszedł.
Wszyscy funkcjonariusze SG są równi. ...ale stołeczni są równiejsi od innych. |
|||
27-09-2012, 20:22
|
|||
|
|||
...e tam - sami z siebie radaru by nie używali. Poza tym, podróżny może widział łączony, albo ściemniał z tymi 10km... Winny zawsze się wybiela.
Pozdrawiam |
|||
28-09-2012, 13:17
|
|||
|
|||
(27-09-2012 20:08 )niepokorny napisał(a): Podobny problem był przez chwilę na mojej placówce. Ważniaki podostawali uprawnienia i bloczki latali po hali by na siłę sprzedać komuś mandat za pozostawienie bagażu bez opieki. Chyba leczyli w ten sposób swoje kompleksy. Z czasem zapał im przeszedł. U mnie byli tacy co to za nogi na krzesle, przeklenstwa, rzucenie papierka czy niedopalka latali zaraz z bloczkiem. Rekordzisci potrafili pol bloczku na sluzbie zapisac. Odeszli juz na emke, ale trafiaja sie nasladowcy. Ja przez kilka lat przerzucania kuwet wypisalem 3 mandaty tylko, ale to byli juz tacy obywatele, ze nie szlo z nimi inaczej rozmawiac jak przez bloczek. |
|||
01-10-2012, 07:57
|
|||
|
|||
RE: SG jak SM! | |||
01-10-2012, 08:43
|
|||
|
|||
Znasz sprawę tylko z relacji jednej ze stron. Skąd wiesz, że nie było ograniczenia do 20km/h?
Dura lex sed lex. Pozdrawiam |
|||
01-10-2012, 14:02
|
|||
|
|||
RE: SG jak SM! | |||
01-10-2012, 14:43
|
|||
|
|||
Widzisz... to znaczy, że przyrost jest spory Dawać tolerancję o 21km/h w takim przypadku to zezwolić na 60km/h - po co ograniczenie?
Obywatel świadomie przekroczył dozwoloną prędkość (tym bardziej, że wskazanie prędkościomierza w samochodzie jest zawyżone) i powinien liczyć się z konsekwencjami. Atakujesz naszych funkcjonariuszy dlatego, że postąpili zgodnie z taryfikatorem? Pozdrawiam |
|||
01-10-2012, 15:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-10-2012 15:37 przez keyser soze.)
|
|||
|
|||
Z doopy temat.
Dobrze że Ramzes nie jest już jednym z nas. |
|||
01-10-2012, 18:24
|
|||
|
|||
Też niesamowicie się cieszę!!
|
|||
01-10-2012, 18:30
|
|||
|
|||
Typowe zachowanie neofity. Przykro mi z tego powodu. Mam też nadzieję, że równie wylewnie reagujesz na interwencje kolegów w niebieskich mundurach.
Pozdrawiam p.s. kiedyś na służbie gasiłem pożar - żaden strażak się nie czepiał |
|||
01-10-2012, 20:05
|
|||
|
|||
Teraz już wiem, skąd się biorą kawały o niebieskich<rotfl>
Aż z ciekawości będę musiał sprawdzić co to za wybitny "agent tomek" opuścił nas i rozpoczął karierę, zapewne w OPP<rotfl>... |
|||
02-10-2012, 07:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-10-2012 07:29 przez Ramzes.)
|
|||
|
|||
Na pewno bylibyście zadowolenie przekraczając prędkość o 10 km/h i płacąc MKK z górnej półki, pomyślcie trochę!!! Z tym OPP mylisz się gościu:-)
|
|||
02-10-2012, 09:54
|
|||
|
|||
Nadal nic nie rozumiesz...
Debile i wynikowcy nie wybierają koloru munduru, oni są wszędzie. Myślisz że tylko wśród wopków masz takich? Gwarantuję, że w psiarni jest ich również wystarczająco dużo, o ile nie więcej. I radzę nie podniecać się niebieskim, bo w tej chwili to najbardziej znienawidzony kolor wśród społeczeństwa a my, tzn. zieloni, jesteśmy w o wiele lepszej sytuacji. A tam gdzie byłeś jest teraz pełen luzik - żyć nie umierać, byle ciągnąć do emki - i założę się , że trzy razy spokojniej niż masz teraz. |
|||
02-10-2012, 20:54
|
|||
|
|||
Chłopaku, z tego co widzę to Ty najbardziej się podniecasz:-):-)
|
|||
15-03-2013, 14:00
|
|||
|
|||
jak tak czytam panowie to faktycznie pan ramzes jest niespełniony seksualnie... tak bywa. lata służby niekoniecznie mają odniesienie do nabytych doświadczeń oraz nabytego rozsądku..
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości