Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
let's play a game...
|
18-09-2013, 10:39
|
|||
|
|||
let's play a game...
Cytat ze znanego (nawet nie za bardzo wtajemniczonym) komunikatu:
"...Podkreślono, że zmiany mają na celu ujednolicenie struktur w jednostkach organizacyjnych SG w systemie pionowym. Określono stany ilościowe komend oddziałów do 280 – granica zewnętrzna, do 240 – granica wewnętrzna jak również procentowy udział stanowisk kierowniczych w komórkach organizacyjnych, który nie może przekroczyć 20%. Termin na wejście w życie nowych zmian został wyznaczony do 1 maja 2014 roku." I co? Jak tam u Was moi Kochani w Oddziałach? Jakie nastroje? Refleksje? Jakieś sposoby na utrzymanie się na dotychczas piastowanym stanowisku? Nie wiem, czy te założenia rzeczywiście wejdą w życie ale jeżeli tak to serce mi się kraje jak pomyślę o tych setkach funkcjonariuszy którzy bądź to powrócą, bądź pierwszy raz w życiu zobaczą prawdziwą granicę. Life is brutal... Igrzyska czas zacząć!!! |
|||
18-09-2013, 12:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-09-2013 12:32 przez rast79.)
|
|||
|
|||
RE: let's play a game...
(18-09-2013 10:39 )wiedźma napisał(a): Cytat ze znanego (nawet nie za bardzo wtajemniczonym) komunikatu: A co w naszych "sorbonach" gdzie wszelkiej maści kierowników więcej niż doświadczonych instruktorów? |
|||
18-09-2013, 12:41
|
|||
|
|||
Nadodrzański już przykrojony na nową miarę , PSG także. Rewolucji nie było , dużo odeszło na emki .
|
|||
18-09-2013, 21:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-09-2013 21:51 przez quasimodo1.)
|
|||
|
|||
Na odcinku od Szczecina do styku z Śląsko-Małopolskim OSG włącznie z ponad setką funkcjonariuszy z OSS SG Lubań pozostało w służbie +/- 30 około 1700 funkcjonariuszy SG w porównaniu z około 3600 zatrudnionymi w grudniu 2007 łącznie w 4 wtedy istniejących OSG . Czyli redukcja zatrudnienia w ciągu 6 lat ponad 50 %.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości