Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Zarost, broda a służba
|
06-11-2014, 07:39
|
|||
|
|||
RE: Zarost, broda a służba
W przypadku wojska OK, ale co ma SG z tym wspólnego?
|
|||
06-11-2014, 13:09
|
|||
|
|||
a tym że twoja formacja wywodzi się z wojska!
|
|||
06-11-2014, 13:41
|
|||
|
|||
Tylko, ze wspolczesne maski gazowe to zupelnie inna konstrukcja niz te z czasow I WŚ. Jakos wojskowi tez nosza zarost.
|
|||
06-11-2014, 17:53
|
|||
|
|||
RE: Zarost, broda a służba | |||
06-11-2014, 17:57
|
|||
|
|||
Więc prawosławni kapelani nie mają szans kiedy wróg rozpyli gaz.
|
|||
06-11-2014, 21:38
|
|||
|
|||
(06-11-2014 13:41 )qualin napisał(a): Tylko, ze wspolczesne maski gazowe to zupelnie inna konstrukcja niz te z czasow I WŚ. Jakos wojskowi tez nosza zarost. Maski gazowe ? - toż to dla samobójców - jak już to przeciwgazowe A poza tym zgadzam się z tobą - technika niestety idzie naprzód . 3/4 specjalsów w Afganie czy innym zakątku Bliskiego Wschodu posuwa w służbie w brodach ze względu na specyfikę służby , co nie przeszkadza mieć w komplecie maskę pgaz. Technika idzie naprzód . |
|||
06-11-2014, 21:51
|
|||
|
|||
Dokladnie. teraz zarost i broda jest nawet podobno modna i trendy
Ja sam nosze 3-4 dniowy zarost lub gole sie raz na tydzien i nie uwazam siebie za menela z tego powodu. robie tak z 3 powodow, p pierwsze mam wrazliwa skore na gebie i nie moge sie golic maszynkami tradycyjnymi, a elektryczna tez podraznia, dwa przydaje sie na sluzbie bo mam regularnie kontakt z muslimami, a dla nich facet bez brody to nie facet, no i po trzecie lepiej z lekkim zarostem wygladam, nie jak wyglancowany pizdus co chodzi w rurkach i jak siada to raczki trzyma na kolanach. po to urodzilem sie facetem, zeby jak facet wygladac. jak ktos ma zadbany zarost to w czym to komu przeszkadza? rownie dobrze moznaby sie czepiac kobiet, ze maluja panokcie, nosza kolczykiczy dlugie wlosy. Poza tym przyklad idzie z gory: |
|||
06-11-2014, 22:10
|
|||
|
|||
(06-11-2014 21:51 )qualin napisał(a): a dla nich facet bez brody to nie facet, no i po trzecie lepiej z lekkim zarostem wygladam, nie jak wyglancowany pizdus co chodzi w rurkach i jak siada to raczki trzyma na kolanach. po to urodzilem sie facetem, zeby jak facet wygladac. jak ktos ma zadbany zarost to w czym to komu przeszkadza? rownie dobrze moznaby sie czepiac kobiet, ze maluja panokcie, nosza kolczykiczy dlugie wlosy. Kolego, nie wpadajmy ze skrajności w skrajność Nie lubię brody ,co nie oznacza że ze względu na specyfikę służby nie nosiłbym jej czy zabraniałbym jej nosić podwładnym. |
|||
06-11-2014, 22:30
|
|||
|
|||
Nie mowie, ze Ty nie lubisz czy lubisz, odnosze sie do komentarzy, ktore tutaj padaly wczesniej
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości