Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
pozytywny wariograf, ale ...
|
31-07-2014, 14:49
|
|||
|
|||
pozytywny wariograf, ale ...
Witam,
otóż byłam dziś w Oddziale, okazało się, że wyniki mojego badania poligraficznego jest pozytywny,nic nie nakłamałam itp. Ale... w kwestionariuszu na samym początku rekrutacji napisałam, że 2-3 razy paliłam marihuanę, na wariografie zeznałam, że do 4 razy,ale nie więcej(dodam, że moje "palenie" miało miejsce ok 6 lat temu, musiałam się w kadrach bardzo tłumaczyć zaistniałą rozbieżnością zeznań,wiec kazano mi napisać podanie do Komendanta z wyjaśnieniem jak to mogłam się takiego przeoczenia, haniebnego czynu dopuścić oraz z prośbą o niewstrzymanie wobec mnie rekrutacji. Jak sądzicie jakie są moje szanse? Przypominam że wariograf zdany. pozdrawiam |
|||
31-07-2014, 20:05
|
|||
|
|||
RE: pozytywny wariograf, ale ...
Kiwać to My ale nie nas
|
|||
31-07-2014, 20:15
|
|||
|
|||
Rozminęłaś się z prawdą i ktoś może uznać, że w innych kwestiach jest podobnie, piłka jest teraz po drugiej stronie.
|
|||
31-07-2014, 22:03
|
|||
|
|||
Muszę podziękować rodzicom, że zrobili mnie w odpowiednim czasie. Dzięki nim mogłem nająć się na służbę jak nie było takich wymagań.
Wszyscy funkcjonariusze SG są równi. ...ale stołeczni są równiejsi od innych. |
|||
31-07-2014, 22:12
|
|||
|
|||
Dziewczyno ,zawsze możesz się powołać na casus tego gościa http://demotywatory.pl//uploads/201002/1...ko_600.jpg
|
|||
03-08-2014, 07:25
|
|||
|
|||
wszystko będzie ok.wario zaliczony, wyjaśnienie poszło i gra.
|
|||
03-08-2014, 15:52
|
|||
|
|||
Być może paliłaś przed wstąpieniem do SG
|
|||
04-08-2014, 20:39
|
|||
|
|||
trzeba było mówić że paliłeś - ALE SIĘ NIE ZACIĄGAŁEŚ !!!!!
i nic by ci nie zrobili |
|||
31-10-2014, 12:11
|
|||
|
|||
o ludzie to normalnie forma przerasta treść
Galeria handlowa Bielsk Podlaski. Wielkie otwarcie! |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »