Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
kary i przewinienia w służbie przygotowawczej
|
01-02-2015, 13:03
|
|||
|
|||
kary i przewinienia w służbie przygotowawczej
hi.
jak wygląda kwestia przewinien i kar w służbie przygotowawczej? czego można się spodziewać i czym to skutkuje na f-sza. z nad buga |
|||
01-02-2015, 13:29
|
|||
|
|||
RE: kary i przewinienia w służbie przygotowawczej
Katalog kar jest ściśle określony i zamknięty. Wystarczy poszukać. Trzymam kciuki za Twe poszukiwania i życzę miłej lektury
|
|||
01-02-2015, 15:07
|
|||
|
|||
jasne.chodziło mi odnośnie np rozmowy dyscyplinującej - czym skutkuje w przygotowawczej itp - bo jest tylko zapisane, że notatka z jej odbycia jest rok w papierach.
to samo pytanie odnośnie odebrania dodatku. z nad buga |
|||
01-02-2015, 15:49
|
|||
|
|||
rozmowa dyscyplinująca to opierd(...)l chłopie, dodatek zabiorą jak zasłużysz
|
|||
01-02-2015, 16:01
|
|||
|
|||
czymś skutkuje taka rozmowa w sł. przygotowawczej?
konsekwencje? z nad buga |
|||
01-02-2015, 16:03
|
|||
|
|||
(01-02-2015 15:07 )mlody kot napisał(a): jasne.chodziło mi odnośnie np rozmowy dyscyplinującej - czym skutkuje w przygotowawczej itp - bo jest tylko zapisane, że notatka z jej odbycia jest rok w papierach. Skutkuje to tym, że jeżeli w ciągu roku popełnisz to samo za co miałeś rozmowę to wtedy nie będzie już rozmowy dyscyplinującej tylko postępowanie dyscyplinarne. |
|||
01-02-2015, 16:33
|
|||
|
|||
nie ma czegoś w stylu, że 2 x rozmowa dysc. w przygotowawczej i koniec przygody z zielonym mundurem?
z nad buga |
|||
03-02-2015, 08:24
|
|||
|
|||
Znając życie i obecne trendy to myślę, że grozi Ci pluton egzekucyjny Szkoda, dobry był herbatnik.
http://www.zmieleni.pl/ https://www.youtube.com/watch?feature=pl...ckjYVki0-s |
|||
03-02-2015, 09:08
|
|||
|
|||
RE: kary i przewinienia w służbie przygotowawczej | |||
03-02-2015, 09:12
|
|||
|