Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Zmiany w systemie emerytalnym
|
19-04-2012, 07:48
|
|||
|
|||
RE: Zmiany w systemie emerytalnym
Jeszcze niedawno związki zawodowe nie chciały się zgodzić na 55/25 (grożono protestami) pojawił się więc pomysł MF 60/30 tudzież naliczania emki ze średniego uposażenia za cały okres służby, czy nawet włączenia służb mundurowych do powszechnego systemu emerytalnego. Typowy straszak, ruch po stronie Pana Premiera, który wspaniałomyślnie da po łapkach MF, a związkom powie "obroniłem Was od złego". Wilk syty bo społeczeństwu obwieszczona zostanie reforma emerytur mundurowych, owca cała bo związki dostaną to czego chciały - czyli na dzień dzisiejszy przyjęcia istniejącego projektu ustawy (http://www.nszzp.pl/index.php?option=com...temid=30).
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości