Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Zmiany w systemie emerytalnym
|
06-05-2012, 14:42
|
|||
|
|||
RE: Zmiany w systemie emerytalnym
(06-05-2012 14:13 )psztros napisał(a): A tu następny baran (...): Ja bym tak radykalnie autora nie klasyfikował. Razi "cywilność" tego teksu, to fakt. I sens przedstawionej koncepcji nie napawa entuzjazmem. Ale zauważam jedną zmianę - w tekście mowa o konieczności obalenia "mitu 35-letnich emerytów". Nagle okazuje się, że to jednak tylko mit! Ponadto, jest to pierwszy rzeczowy głos opublikowany w "mainstreamie". Propozycja ma charakter systemowy, to znaczy obejmuje różne etapy służby w mundurze i wynikający z nich różny poziom przydatności do wykonywania poszczególnych zadań. Nie pasuje mi przedstawiona w artykule koncepcja, ale odpowiada mi zaprezentowany styl dyskusji. Może Centrum Zarządzania Prasą im. Doktora Goebbelsa wydało dyrektywę o zakończeniu medialnej kampanii rozkułaczania służb mundurowych? Jako przeciwwagę (a może bardziej jako ilustrację) proponuję trzy materiały dotyczące zmian w systemie emerytalnym: Sprawiedliwość społeczna Jak rozśmieszyć Pana Boga Mundurowi kułacy mówią DOŚĆ! Część z linkowanych treści zamieszczałem już na forum, ale w świetle komentowanego artykułu ich sens wydaje się bardziej wyrazisty. MUNDUROWI DZIĘKUJĄ RZĄDOWI LAWINA BIEG OD TEGO ZMIENIA PO JAKICH TOCZY SIĘ KAMIENIACH |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości