Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Zmiany w systemie emerytalnym
|
28-09-2012, 21:41
|
|||
|
|||
RE: Zmiany w systemie emerytalnym
Widać że całkowicie nie odrobiłem lekcji. Dzięki za wyjaśnienie wszystkiego. Chęć odejścia naszła na mnie ze wzgledu nie na zmiany emerytalne ( CHOĆ NIE TWIERDZĘ ŻE SĄ NIEWAŻNE ) ale ze względu na mój stan zdrowotny. Tak jak juz pisałem czekam na komisje a co dalej to zobaczymy. Dzisiaj poinformowano mnie telefonicznie z firmy o konieczności odebrania skierowanie do profilaktyka bo przebywam na zwolnieniu a po jego zakończeniu muszę mieć od niego zaświadczenie o przydatności do służby. Po jakiego h... mi to wystawiaja skoro ja sam prosiłem o komisje ze względu na pogorszenie sie stanu zdrowia i wiadomo że do czasu komisji będę na L4.Może mysleli że wrócę szybciej. Ponadto zapowiedziano mi że jeszcze jedno skierowanie dostane na komisje ze względu na przebywanie na L4 powyzej 90 dni. No biurokracja u nas jest oj jest.......
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości