Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
oddelegowania
|
27-09-2015, 01:14
|
|||
|
|||
oddelegowania
Szanowne koleżanki/koledzy.
Jak uważacie, czy ze wzrostem liczby emigrantów udających się do Niemiec, Szwecji nowym szlakiem, tj. przez Bułgarię i dalej Słowację, Ukrainę grożą nam masowe oddelegowania w rejony płd. kraju celem zabezpieczenia tamtejszej granicy? Jak uważacie, jaką politykę przyjmie wierchuszka naszej formacji? De facto południowa flanka została ostatnimi czasy bardzo ogołocona... Mam mieszane odczucia |
|||
27-09-2015, 09:37
|
|||
|
|||
RE: oddelegowania
Ja tam sie nigdzie nie wybieram.
Niech jada ci, co rozp...ili SG na poludniu. |
|||
27-09-2015, 09:43
|
|||
|
|||
RE: oddelegowania | |||
27-09-2015, 10:04
|
|||
|
|||
(27-09-2015 01:14 )wiedźma napisał(a): Szanowne koleżanki/koledzy. Wiedżma . Znajdż plusy takiego oddelegowania.A może spotkasz na swej drodze jakiegoś "Księcia Orientu" ,zakochasz się i wyjdziesz za mąż. (27-09-2015 01:14 )wiedźma napisał(a): Szanowne koleżanki/koledzy. Zejdż na ziemię. Żadne dodatkowe kontrole i budowanie zasieków nie powstrzyma przed zalewem fali imigrantów . "Makrela" przyznała iż pomimo przywrócenia kontroli granicznej w stylu wyrywkowych kontroli na granicach Niemiec - wlało się przez ostatni tydzień coś koło 30 tysięcy . Węgrzy pomimo wybudowania płotu upychają do Austrii od 1 tysiąca do 1,5 tysiąca - codziennie. Codziennie na greckie włoskie wysepki przybywa po kilka tysięcy. A tutaj czekają na swoją kolej do barki desantowej https://upload.wikimedia.org/wikipedia/c...e_Camp.jpg Problemem to są raczej politycy pięknoduchy. |
|||
27-09-2015, 10:46
|
|||
|
|||
quasimodo1 - zgadzam się z Tobą, jednak pytanie brzmi, czy mimo to, będziemy rozlokowywani na południu Polski? Wiadomo - strzec granicy trzeba.
|
|||
27-09-2015, 13:54
|
|||
|
|||
(27-09-2015 10:46 )wiedźma napisał(a): quasimodo1 - zgadzam się z Tobą, jednak pytanie brzmi, czy mimo to, będziemy rozlokowywani na południu Polski? Wiadomo - strzec granicy trzeba. Wiadomo - gdy przyjdzie fala , to rozlokują więcej SG na południu - i zrobią to bez względu jaka opcja polityczna wygra wybory . Pojedziesz razem z Żandarmerią Wojskową i kuchnią polową 18 pułku rozpoznawczego - chociaż jako że jesteś z Podlaskiego OSG to może Ciebie uratować opcja wzmocnienia granicy z Litwą . Obecni imigranci są jak zombie powtarzają sobie tylko Germany,Germany - ich interesują tylko Niemcy , no i może Szwecja , nie tam żadna Bulanda ,gdzie socjal jest marny.Chociaż Reichstag zaczął debatować nad przepisami mówiącymi nad obcięciem go w 2/3 . |
|||
28-09-2015, 11:59
|
|||
|
|||
RE: oddelegowania | |||
28-09-2015, 20:13
|
|||
|
|||
Bo to bardzo praktyczny naród jest.
Pozdrawiam |
|||
29-09-2015, 06:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2015 07:43 przez nettai.)
|
|||
|
|||
(27-09-2015 13:54 )quasimodo1 napisał(a):(27-09-2015 10:46 )wiedźma napisał(a): quasimodo1 - zgadzam się z Tobą, jednak pytanie brzmi, czy mimo to, będziemy rozlokowywani na południu Polski? Wiadomo - strzec granicy trzeba. Na granicę z Litwą są oddelegowania z Oddziału. |
|||
29-09-2015, 11:12
|
|||
|
|||
Informacyjnie podaję, że osoba o nicku "Kłykcin kończysty" została zablokowana. Powód - wielokrotne łamanie regulaminu (wulgarność, obsceniczne obrażanie innych uczestników). Osobiście jestem bardzo tolerancyjny na tzw. wolność słowa ale trzeba znać granice dobrego smaku i jednak ich nie przekraczać. Ze swej strony cały czas proszę o poszanowanie kultury wypowiedzi. Nie musimy się ze sobą zgadzać jednak powinniśmy wzajemnie się szanować - również anonimowo. Pozdrawiam
|
|||
29-09-2015, 14:21
|
|||
|
|||
(29-09-2015 11:12 )PlanetaX napisał(a): Informacyjnie podaję, że osoba o nicku "Kłykcin kończysty" została zablokowana. Powód - wielokrotne łamanie regulaminu (wulgarność, obsceniczne obrażanie innych uczestników). Osobiście jestem bardzo tolerancyjny na tzw. wolność słowa ale trzeba znać granice dobrego smaku i jednak ich nie przekraczać. Ze swej strony cały czas proszę o poszanowanie kultury wypowiedzi. Nie musimy się ze sobą zgadzać jednak powinniśmy wzajemnie się szanować - również anonimowo. Pozdrawiam Prawidłowe działanie. Jak ktoś chcę się dowartościować ubliżając innym to niech to robi na forach faktu, pudelka itp. |
|||
25-02-2016, 20:30
|
|||
|
|||
Trwają przygotowania do oddelegowywania funk. z zachodu na wschód, duże ilości, przygotowywane są już lisy tzw. chętnych ! Co to będzie, pewnie rzeź niewiniątek, załatwianie prywatnych porachunków.
|
|||
25-02-2016, 21:10
|
|||
|
|||
(25-02-2016 20:30 )głosmój napisał(a): Trwają przygotowania do oddelegowywania funk. z zachodu na wschód, duże ilości, przygotowywane są już lisy tzw. chętnych ! Co to będzie, pewnie rzeź niewiniątek, załatwianie prywatnych porachunków. Niebawem ruszy też Karpacki OSG, tam też potrzeba trochę kadry. |
|||
26-02-2016, 08:33
|
|||
|
|||
Każdy z nas ma " Lojalkę" w teczce więc w czym problem? Sami przyjmując się do tej formacji się na to zgadzaliśmy.
|
|||
26-02-2016, 10:33
|
|||
|
|||
Na szczęście jestem na placówce z chronicznym brakiem kontrolerów. Choć siły gblowskie zostały rozbudowane do granic absurdu.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości