Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Ustawa dezubekizacyjna.
|
06-08-2019, 17:19
|
|||
|
|||
RE: Ustawa dezubekizacyjna.
Miło mi poznać Twoją opinie ,jednak pozostanę przy swojej iż dobrze że w końcu państwo nie premiuje funkcjonariuszy poprzedniego systemu. A przecież nie odebrali ci całych świadczeń więc nie rozumiema gdzie też żal.
|
|||
06-08-2019, 21:01
|
|||
|
|||
(06-08-2019 17:19 )Iwan napisał(a): Miło mi poznać Twoją opinie ,jednak pozostanę przy swojej iż dobrze że w końcu państwo nie premiuje funkcjonariuszy poprzedniego systemu. A przecież nie odebrali ci całych świadczeń więc nie rozumiema gdzie też żal. Nie Kolego, świadczenia mam całe i nie tu jest "spiritus movens". Po prostu nie rozumiesz pewnych spraw. I nie mogę zrozumieć skąd takie myślenie? Dajmy se spokój.Może kiedyś dojrzejesz. Pozdro w służbie. |
|||
06-08-2019, 21:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-08-2019 21:44 przez Nemo.)
|
|||
|
|||
Z daleka czuc, że @Iwan to kapuś. Jak większość takich jak on.
|
|||
05-09-2019, 14:09
|
|||
|
|||
RE: Ustawa dezubekizacyjna. | |||
19-09-2019, 17:45
|
|||
|
|||
30-11-2020, 22:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-11-2020 22:05 przez quasimodo1.)
|
|||
|
|||
Nie ma lekko - jak postkomuniści dojdą do władzy - będzie Komisja Weryfikacyjna Wyjebią z roboty ,zapierd...emke - czyli nic nowego Tradycja narodowa.
https://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/...biety.html |
|||
21-04-2022, 10:15
|
|||
|
|||
Byli funkcjonariusze odzyskują emerytury, ale tracą przez składki obliczane według Polskiego Ładu
Czytaj więcej na Prawo.pl: https://www.prawo.pl/kadry/wyrownania-em...14708.html |
|||
23-04-2022, 10:49
|
|||
|
|||
Normalne praktyki, typowe dla bantustanów...
Szczęśliwe jest życie emeryta!!! |
|||
21-12-2022, 10:50
|
|||
|
|||
Emerytury mundurowe. Deklaracja opozycji ws. przywrócenia świadczenia
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Emerytu...59311.html Ta ustawa była równie wybitna jak wprowadzenie dodatku stołecznego dla "równiejszych". Intelekt rozlewa się w tej stolicy ..hmmm ..wiadrami?! |
|||
16-03-2023, 20:43
|
|||
|
|||
SN: Gremialne obniżenie emerytur byłych funkcjonariuszy PRL jest niekonstytucyjne
https://serwisy.gazetaprawna.pl/emerytur...cyjne.html Generalnie dodatek stołeczny też jest do uzyskania przez każdego f-sza bez wyjątku. Sprawa cywilna z pracodawcą o mobbing i dyskryminację pod względem płacowym (gdzie tu pracodawcą jest państwo) - podział ludzi na zwykłych i na stołecznych (kwestia udowodnienia co w tym przypadku raczej nie budzi wątpliwości gdyż łamane są zapisy Konstytucji). Wygrywasz i pracodawca powinien wyrównać ci straty, które poniosłeś w wyniku dyskryminacji, które są łatwo wyliczalne Kwestia indywidualnych chęci do walki o to. Analogiczny wałek był z tymi emeryturami. Tak to jest jak stołeczna śmietanka towarzyska spod szyldu "Nikodem Dyzma Company" ..bierze się za stanowienie prawa |
|||
11-11-2023, 20:03
|
|||
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości