Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Ustawa dezubekizacyjna.
|
05-02-2017, 10:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-02-2017 10:15 przez quasimodo1.)
|
|||
|
|||
RE: Ustawa dezubekizacyjna.
(05-02-2017 08:36 )PlanetaX napisał(a): Ustawa dezubekizacyjna. Funkcjonariusze zaczynający w milicji ślą skargi, boją się o świadczenia Przecież to są barany - czy oni czytają ze zrozumieniem. Wysłano 385 skarg - są to byli milicjanci - bez epizodu SB. Pisanie takich artykułów to bicie piany. A co oni mają ugrać ,jaka wykładnia praw. Jak byli milicjantami ,to mogą jak na razie spać spokojnie.Ustawa jest bublem ,też mi się nie podoba - ale wypisywanie głupot albo wciskanie kitu stetryczałym emerytom byłym milicjantom ,których się namawia albo sami piszą skargi - tylko na co ? - o nich w ustawie nie ma mowy . Też się boję o emke - napiszę skargę do RPO - bo w przeglądzie emerytalnym rekomendowano aby mi dać emke po ukończeniu 65 roku. I taka to argumentacja. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości