Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Ustawa dezubekizacyjna.
|
10-02-2017, 22:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2017 22:17 przez quasimodo1.)
|
|||
|
|||
RE: Ustawa dezubekizacyjna.
(10-02-2017 19:47 )kszekosz napisał(a):Zły przykład - nie był TW.(08-02-2017 21:38 )quasimodo1 napisał(a):(08-02-2017 21:26 )lenek napisał(a):(08-02-2017 20:02 )kszekosz napisał(a): A czy bycie źródłem w przeszłości wyklucza przyjęcie do służby?Nie. Zależy czyim byłeś źródłem i w jakim okresie. Pieczonka został zwerbowany podczas pełnienia zasadniczej służby wojskowej przez kontrwywiad wojskowy WSW i został jego etatowy pracownikiem. Następnie na polecenie "góry" na początku lat 90 - tych, został przerzucony do policji jako typowy przykrywkowiec gdzie miał węszyć wśród skorumpowanych gliniarzy. Twój przykład oraz przykład @lenka jest błędny. Cały czas spieramy się. Wasze przykłady , to sami mundurowi ,którzy podczas swojej służby zostali zwerbowani przez inne rodzime służby kotrwywiadowcze lub wywiadowcze lub działali pod przykryciem pod ich kontrolą. Natomiast z cywila jako TW jakiejkolwiek służby , dostanie się do służby jest problematyczne a wręcz niemożliwe. Pomogę wam - ale to przykład z lat stalinowskich - było to praktykowane do połowy lat 50 tych. Później zostało to zaprzestane. Zajmowali się tym już tylko kadrowi pracownicy wyspecjalizowanych służb. Czasy stalinowskie przystawka sowieckiej kontrazwiedki , czyli IW - donosił oraz pisał meldunki na swoich kolegów z jednostki - a kto ? pierwszy prezydent III RP - TW Wolski. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości