Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Ustawa dezubekizacyjna.
|
15-07-2017, 13:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-07-2017 13:35 przez quasimodo1.)
|
|||
|
|||
RE: Ustawa dezubekizacyjna.
(14-07-2017 18:29 )starszy sierżant napisał(a): o ile mnie pamięć nie myli w przypadku granicy morskiej to były strażnice rozwinięte, granice zachodnie, południowe, a szczególnie wschodnie to kadrowe Intratne synekury sa zawsze dla "wiernych".Vide praktycznie 2/3 01 SG ladowalo w dziale bezpieczeństwa Orlenu. Albo etat w NIK-u , gzie prezes mial kadencyjność bodajże 5 lat - Bienkowski , Kusnierewicz. Taki Dukaczewski , to praktycznie jest oderwany od 2 lat od cyca spółek skarbu państwa. Poświadczenie bezpieczeństwa , to nie problem - po ewentualnych wygranych wyborach jakiejkolwiek opcji politycznej ,przydupasy danej partii dostana pozytywny kwit. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości