Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Ustawa dezubekizacyjna.
|
03-08-2017, 18:52
|
|||
|
|||
RE: Ustawa dezubekizacyjna.
(03-08-2017 18:20 )quasimodo1 napisał(a):Majewskiego chyba też. Ale ta część tekstu dotyczyła ministrów SW.(03-08-2017 14:46 )lenek napisał(a): Oprócz Komisji Weryfikacyjnej trzech pierwszych ministrów SW mogło to zrobić. Byli to Kozłowski, Majewski i Macierewicz (jeżeli mnie pamięć nie myli). Umów należy dotrzymywać.Antona tam nie było. (03-08-2017 18:20 )quasimodo1 napisał(a): Tak na marginesie - akta płoneły jeszcze do 1992 roku. Sam pamiętam jak w batalionie granicznym kotłownia pracowała całą dobę w okresie letnio-jesiennym .Sam paliłem. Wyjaśnienie było bardzo proste - nie było ścinarki , a porządkowanie kwitów należało do obowiązków młodych. W 1994 już miałem taką ścinarkę z demobilu, więc nie odwiedzałem kotłowni . Poza tym przestałem być młodym |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości