Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Ustawa dezubekizacyjna.
|
05-08-2017, 12:32
|
|||
|
|||
RE: Ustawa dezubekizacyjna.
(05-08-2017 11:15 )wiedźma napisał(a): Powiedz to dziesiatkom tysiecy osob ktore byly wyrzucane ze swych domow przez "osoby ktore mialy pomysl na zycie". Nie ze swoich - z komunalnych. Nikt, kto miał mieszkanie/dom na własność, nie został z niego wyrzucony. (05-08-2017 11:15 )wiedźma napisał(a): Naprawde masz jakas obsesje na punkcie 500+. Co chwile wypominasz ten dodatek na drugie i kolejne dziecko. Zauwaz, ze za nasza zachodnia granica niebawem bedzie przyznawany dodatek w wysokosci prawie 1 tysiaca zl juz na pierwsze dziecko. No chyba, ze Twoim idolem jest baćka Łukaszenka ale i on cos tam podsypuje socjalnie swoim obywatelom. 1. Tak, mam obsesję, bo dawanie komuś pieniędzy za nic uważam za debilizm. Daje się wędkę, a nie rybę. 2. To, że DE skręcają w lewą stronę to ja wiem od dawna - nigdy nie wzdychałem do lewackich europejskich krajów. 3. Moim idolem jest Adam Smith. 4. A dzieci już mam, ale doceniam twoją troskę o moje życie erotyczne. 5. Pisze się FRUSTRACJE, nie "flustracje". (05-08-2017 11:15 )wiedźma napisał(a): I jeszcze jedno. Ty naprawde sie czegos obawiasz. Ci co najglosniej wrzeszcza, zawsze maja cos pod pazurami. Oczywiście, że się obawiam. Bo niedługo "trójki chłopsko-patologiczno-robotnicze" nazwą mnie burżujem i będą rozkułaczać tylko dlatego, że zbyt dobre pieniądze zarabiam poza formacją, a skoro mi się powiodło, to na pewno kradnę! |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości