Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Ustawa dezubekizacyjna.
|
05-08-2017, 13:41
|
|||
|
|||
RE: Ustawa dezubekizacyjna.
(05-08-2017 13:09 )Grubcio napisał(a): wiedźma oni nie widzą nic poza czubkiem własnego nosa OK. powiedz mi gdzie jest ta sprawiedliwość w stosunku do waszych kolegów, którzy mieli pecha rozpocząć służbę w 1989 r. i rozkazem personalnym przydzielono ich na strażnicę podległą pod strukturę zwiadu WOP. Co za straszne czyny na nich ciążą i kogo prześladowali pełniąc służbę w strażnicy, że dziś w imię sprawiedliwości społecznej państwo, któremu służyli zabiera im część emerytury? Wykonywali dokładnie te same czynności, które wykonują teraz ich następcy, nie służyli w SB, nie prowadzili pracy operacyjnej nastawionej na represjonowanie obywateli. Mieli pecha bo ich strażnica była podległa pod zwiad. Nie pchali się do tej struktury, przydzielono ich tam rozkazem. O takich właśnie przypadkach tu jest mowa a nie o tych, którzy nosili 2 legitymacje i zajmowali się inwigilacją (również kolegów z pracy). Żony funkcjonariuszy strażnic z reguły nie pracowały z powodu braku pracy w miejscowościach gdzie służyli mężowie. Dziś ci ludzie często mają zaciągnięte kredyty hipoteczne, które spłacają i utrzymują całą rodzinę z jednej emerytury (a od października np z jej połowy). I wy mówicie, że to ja nie widzę niczego poza czubkiem własnego nosa? Kto tu wrzuca do jednego wora wszystkie przypadki? Stawiacie znak równości pomiędzy służbą w SB i w WOPie? Powiem tak, mam nadzieję, że was Grubcio i Wiedźma spotka taka sama sprawiedliwość jak waszych kolegów rozpoczynających w 1989 r. i np. zamiast obecnych zasad zaczną wam wypłacać emki jak skończycie 65 lat Pozawiam |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości