Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Ustawa dezubekizacyjna.
|
04-11-2017, 15:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2017 16:05 przez quasimodo1.)
|
|||
|
|||
RE: Ustawa dezubekizacyjna.
(04-11-2017 09:01 )Grubcio napisał(a): i reszta bandy tylko jedna linia jest słuszna linia partii komunistycznej Najgorsze jest to , że w swoich poglądach świętsi od papieża starają się być nawróceni neofici w stylu @starszego sierżanta ,który wzoruje się na swoim idolu z partii rządzącej towarzyszu Piotrowskim. (04-11-2017 09:01 )Grubcio napisał(a): i reszta bandy A towarzysz @grubas ,to swoje słownictwo czerpie z konspektów szkoleniowych towarzyszy z Kominternu? A może jeszcze reakcyjne bandy? (03-11-2017 20:12 )starszy sierżant napisał(a): Mam pytanie czy WOP służył do ochrony granicy zewnętrznej? i przed kim ?? NRD,Gwoli ścisłości tak.I zaznaczam ,nie jestem zwolennikiem włażenia komuchom do d.. i zwolennikiem zbiorowej amnezji dotyczącej historii.Oprócz utrwalania władzy ludowej i kontroli społeczeństwa w strefie nadgranicznej, to WOP ma chwalebne karty swojej historii. Lata 1985-89 konflikt graniczny wywołany przez NRD , które próbowało zagarnąć kotwicowisko oraz tory podejściowe do Zespołu Portowego Szczecin -Świnoujście - NRD po prostu powiększyło pas wód terytorialnych z 3 mil morskich do 12 mil morskich. Marynarka Wojenna NRD Volksmarine taranowała oraz próbowała abordażować polskie jednostki sportowe (jachty) oraz handlowe. Jednostki WOP w tym okresie na Zatoce Pomorskiej interweniowały wobec jednostek granicznych i marynarki wojennej NRD 180 razy. I żeby nie było ,że znudzeni towarzysze z bratnich partii skoczyli sobie do oczu - echa konfliktu wróciły w 2001 roku na wody Zatoki Pomorskiej -wojna celna na promach pasażerskich i aresztowanie polskich celników wykonujących swoje obowiązki służbowe przez służby RFN oraz urządzenie manewrów morskich przez Bundesmarine w 2006 roku na stricte polskich wodach terytorialnych. W latach 1945 -49 straty śmiertelne WOP w walce z oddziałami UPA to 196 zabitych. Ci zabici staneli na drodze striłciw ,którzy od strony ZSRS oraz w Bieszczadach szli sobie poriezać trochę Lachów. i puścić z dymem trochę polskich wiosek. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości