Ze względu na wysyp spamu wprowadziłem manualną aktywację każdego nowego konta - żeby stworzyć nowe konto proszę o użycie w nazwie użytkownika literek SG****** gdzie gwiazdki to nick użytkownika. Po aktywacji (tu proszę o cierpliwość) usunę litery SG z nazwy użytkownika i można będzie logować się i pisać posty pod wybranym nickiem. Ułatwi mi to wyłapanie faktycznych użytkowników. Wszystkie już aktywne konta pozostają bez zmian. W listopadzie 2023 opłacono serwer/domenę. Jakby ktoś chciał się dorzucić do funkcjonowania forum to zapraszam na PW. Na chwilę obecną (12.03.2024) po opłaceniu faktur stan kasy to - minus 284. Z góry dzięki za wsparcie - Admin. |
Ustawa dezubekizacyjna.
|
05-08-2017, 15:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-08-2017 15:51 przez quasimodo1.)
|
|||
|
|||
RE: Ustawa dezubekizacyjna.
(05-08-2017 13:06 )Grubcio napisał(a): Trzeba rozliczyć przeszłość by móc budować przyszłość by zmory przeszłości nas nie nękały by wszystko było wyjaśnione i klarowne. Kto ma rozliczyć tą przeszłość ? - goście z przeszłością - z creme de la creme na czele czyli towarzysz Piotrowski , a może gość -senator Krasulski ? - tak się rozpędził z rozliczaniem przeszłości - że nałgał w życiorysie jakoby brał udział protestach robotniczych na Wybrzeżu 1970 przeciwko PZPR - zapomniał tylko akurat ,że był zawodowym żołnierzem LWP w stopniu plutonowego w pułku z Elbląga którego pododdziały pacyfikowały te protesty. A może towarzysz Andrzej Kryże - nie słyszałem aby IPN oskarżył go za wydawanie wyroków sądowych przeciwko opozycjonistom z okresu PRL-u. Aby rozliczać się z przeszłością to akurat powinno się być czystym jak łza.Partia która to robi , w swoich szeregach ma wielu członków z przeszłością komunistyczną. I te rozliczanie wychodzi wybiórczo - nie słyszałem aby rozliczała z tego swoich członków . A to tylko nieliczni z pierwszego garnituru pisokomuchów https://www.facebook.com/janusz.korwin.m...9097457060 Powtórzę jeszcze raz - mentalność Kalego - rozliczamy się z przeszłością wybiórczo - tak jak nam pasuje - a raczej zgodnie z linią partii. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości